Reglement

De maximale handicap is 36

U dient aangesloten te zijn bij de Koninklijke Belgische golffederatie en te beschikken over een geldige federatiekaart.

De wedstrijd is gezien de spelformule non-qualifying

Iedere speler houdt zich aan de golfregels en de etiquette.

Traag spel vermijden, probeer de flight voor u te volgen en na eventueel oponthoud sneller te spelen om de achterstand goed te maken.

De inschrijving is pas geldig na betaling van de inschrijvingsprijs; bij behalen van het maximum aantal deelnemers geldt de datum van betaling als eerste inschrijving.

Bij overtal wordt uw inschrijving teruggestort.

Voor de speciale service club prijs komen alleen de clubs in aanmerking die minimaal drie teams afvaardigen. Elk deelnemend team kan zich engageren om voor een bepaalde service club uit te komen. De teams die bij de aanvang van de wedstrijd nog niet voor een bepaalde service club uitkomen zullen bij lottrekking aan een service club die nog geen drie deelnemende teams heeft worden toegewezen.

De som van de stableford score van de drie beste teams per serviceclub komt in aanmerking voor de rangschikking. De service club met de hoogste score van zijn drie beste teams wint een cheque van 500 euro voor de sociale werken, de tweede service club een cheque van 300 euro en de derde een cheque van 200 euro.. Bij ex aequo worden de laatste 9 holes van de drie beste teams in rekening genomen, indien verder nodig de laatste 6 holes, 3 holes, hole. Indien er op deze wijze nog geen verschil is tussen meerdere teams, zal het lot beslissen.

Voor de beste teams zijn er ook individuele prijzen;

1 prijs voor de beste brut score

Categorie 1 (totaal handicap van het team max. 40); 3 net prijzen

Categorie 2 (totaal handicap van het team max. 72); 3 net prijzen

Speciale prijzen : nearest to the pin, longest drive.. Deze prijzen worden toegekend volgens de klassieke principes bij golfwedstrijden. Er wordt met aandrang gevraagd om uw naam niet voor deze prijs te vermelden indien u niet op de prijsuitreiking aanwezig zal zijn.

Dresscode: Tijdens de weedstrijd moeten de kledij voorschriften van Koksijde Golf ter Hille gerespecteerd worden.  Tijdens de prijsuitreiking is smart casual gewenst.

Bij discussies omtrent uitslag of prijzen wordt de beslissing door de leden van het organiserend comité genomen met meerderheid van stemmen, zonder dat beroep mogelijk is.

Iedere deelnemer aanvaardt door inschrijving voor dit evenement om het reglement en alle andere afspraken en voorschriften  na te leven.